Snap-on introduceert General Motors Camaro en Bel Air Special Edition Tool Storages

ingevoerd op 10-11-2017

Attitude is timeless, and legends never die. Met deze slogan introduceren we vol trots onze heritage Special Edition Tool Storages en merchandise van de iconische en legendarische General Motors Chevrolet Camaro en Bel Air!

 

Met de groenblauwe en hoogglans zwarte 60th Anniversary Special Edition gereedschapswagen eren we het 60-jarig bestaan van de Chevy Bel Air uit het Gouden Tijdperk en wekken we de populaire klassieke Chevrolet opnieuw tot leven!

De zwart-oranje Camaro Fifty Special Edition gereedschapswagen markeert de vijftigste verjaardag van één van de populairste Amerikaanse sportwagens ooit. Met deze unieke Chevrolet Camaro gereedschapswagen ben je onderscheidend en maak je een statement in iedere werkplaats.

 

GEMAAKT VAN DE ALLERBESTE MATERIALEN

Schoonheid zit bij deze beauties niet alleen aan de buitenkant. De wagens zijn niet alleen een reis naar het verleden, maar zoals alle Snap-on tool storages gemaakt van de allerbeste materialen. Iedere gereedschapswagen is ontworpen om er een leven lang efficiënt en duurzaam mee te kunnen werken.

De General Motors Special Edition Tool Storages zijn, net als de Chevrolet Bel Air en Camaro American Originals!

De gereedschapswagens zijn verkrijgbaar in allerlei configuraties, maten en uitvoeringen. Wil je jouw werkplaats nog meer General Motors vintage aankleden? De Camaro en Bel Air zijn in dezelfde kleuren als de gereedschapswagens ook verkrijgbaar als klok, thermometer en fraaie aluminium muurplaten.

 

Deze afwijkende jubileum gereedschapswagens worden speciaal in onze fabriek in de Verenigde Staten geproduceerd, de levertijd bedraagt 12 tot 15 weken. De wagens zijn door General Motors geautoriseerd en zijn verkrijgbaar tot 31 december 2018.

 

Meer info:

Frans Deutekom 

06 52750216

 

 

Voorkant-GM_anniversary_boxes_EU_2017_18 Voorkant-GM_anniversary_boxes_EU_2017_18