Snap-on Tools overtreft zichzelf met beste 1/2” slagmoersleutel ooit, de PT850

ingevoerd op 30-11-2017

Snap-on Tools introduceert zijn beste 1/2” slagmoersleutel ooit. De Snap-on PT850 is het resultaat van intensief onderzoek en de samenvoeging van onze eigen USP’s en van andere topmachines in de markt.

De PT850 is optimaal in balans, handelbaar, compact, comfortabel en duurzaam en reduceert schouder-, hand- en rug blessures. Je moet het voelen om te geloven, maar dankzij de beste features kun je met deze slagmoersleutel de hele dag werken zonder je lichaam te overbelasten. Als je de PT850 eenmaal hebt gebruikt, wil je niets anders meer.

De gebruiker oordeelt en bepaalt

Om de beste slagmoersleutel ooit te maken, moet je weten waar de competitie goed in is en wat de gebruiker wil. Toen de PT850 klaar was, heeft onze Power Tools afdeling zijn meest gestructureerde Field Test Programma ooit uitgevoerd. Drie teams gingen naar 28 werkplaatsen en liet meer dan 100 monteurs van vrachtwagen- en gemeente-werkplaatsen, autobedrijven, bandenbedrijven, merkdealers, land- en tuinbouwbedrijven en schadeherstelbedrijven de PT850 uitgebreid testen.

De uitkomst van de test spreekt voor zich; de testers merkten dat ze meer geld verdienden omdat ze sneller konden werken. Een groot aantal monteurs bij bandenbedrijven gebruikten de PT850 intensief en smeten ‘m continue van de ene naar de andere kant van de hefbrug. Hun conclusie: de PT850 is de duurzaamste en betrouwbaarste luchtsleutel die er is.

CARGI: “PT850 is ergonomisch de beste”

Monteurs die de hele dag met een slagmoersleutel werken, worden blootgesteld aan zware lichaamsbelasting die op den duur tot blessures kan leiden. Een onafhankelijk onderzoek van het Consortium for Advanced Research in Gas Industries (CARGI) van de University of Wisconsin-Milwaukee, leert het volgende over de Snap-on PT850:

De spieren in het lichaam worden tot 30 procent minder belast

De druk op spieren in de werkhand is 46 procent lager

De kracht in de slagmoersleutel is beter verdeeld: geen drukpunten

25 procent minder trilling/vibratie

 

Meer info:

Toolscenter Frans Deutekom

06 52750216

Snap-on Snap-on