Effectiever kunnen werken, tijd besparen en dus geld kunnen verdienen.

ingevoerd op 31-05-2019

Wallmek i Kungälv AB is opgericht in 1978 in Zweden. Wallmek ontwikkelt en produceert innovatief gereedschap voor autobedrijven en monteurs waarmee ze effectiever kunnen werken, tijd besparen en dus geld kunnen verdienen.

Wallmek staat in voor het hele proces, van idee en ontwerp, tot en met de levering van een compleet product aan de klant. Wallmek demonteert veilig, snel, efficiënt, en dus rendabel, onderstel onderdelen zoals wiellagers, wielnaven, draagarmen en stuurkogels.

Verdien meer geld in de werkplaats

Om de beste, veiligste en meest ergonomische tools te ontwikkelen, werkt de research en development afdeling van Wallmek nauw samen met alle soorten bedrijven waar aan personenauto’s, bestelwagens, trucks, landbouwvoertuigen en heavy-duty constructie- en wegenbouw machines onderhouden en gerepareerd worden.

Het uitgangspunt van Wallmek tijdens het ontwikkelen van gereedschap is altijd: sneller en veiliger demonteren, zodat er in de werkplaats meer geld verdiend wordt.

Bekijk de video’s op YouTube om te zien wat Wallmek is en kan. Klik op de afbeelding.

Wallmek is daarom goed geworden in het ontwikkelen van hydraulische gereedschappen waarmee reparaties aan voertuigen uitgevoerd kunnen worden zonder dat er onnodig niet-relevante onderdelen gedemonteerd hoeven te worden.

Dankzij verregaande innovaties, ontwikkelt en produceert Wallmek ook OEM special tools voor autofabrikanten. Wallmek ontwikkelt naast special tools ook slimme en milieuvriendelijke vloeistof afvoersystemen voor bedrijven die afgedankte voertuigen demonteren.

Wallmek Missie

De missie van Wallmek is het bedenken, ontwikkelen en produceren van kosteneffectieve gereedschappen, ofwel gereedschappen waar je in de werkplaats meer geld mee kunt verdienen omdat het efficiënt is.

Kwaliteit– is de sleutel van Wallmek. Wallmek wil alleen producten leveren die de verwachtingen van klanten overschrijden.
Ontwerp– Ergonomische, goed doordachte en functionele producten.
Klantenservice– Altijd beschikbaar zijn voor ondersteuning.

Snap-on Tools is importeur van Wallmek. De special tools worden in de Benelux exclusief door Snap-on Tools franchise dealer verkocht. Neem contact op met uw regionale Snap-on Tools dealervoor meer informatie over Wallmek producten.

Wallmek productoverzicht:

Wallmek Compacte Wiellagers

Wallmek Hydraulische Veerspanner

Wallmek Universele Wiellagertrekkers

Wallmek Hydraulische Perscilinders

 

 

Meer info: 

Frans Deutekom.

06 52750216

 

Wallmek-Snap-on-Tools-Invest-in-Time-Special-Tools-gereedschap Wallmek-Snap-on-Tools-Invest-in-Time-Special-Tools-gereedschap
Wallmek Wallmek